Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, December 3, 2008

.: K:o:N:f:I:U:s :.: K:o:N:f:L:i:K :.

salam bloggers...
nk ckp sal ape eh rini...hmm...
2-3 hari ni...kwn2 sy sume ckp sal kawen...nape eh??
korg nk kawen ni,da ready ke nk pikul tanggungjawab??
da ready ke nk agihkan masa??
da ready nk kongsi segale-galenye??
erm..kawen ni tanggungjawab yg sgt berat tau..
di awl perkahwinan mmg nmpk seronok..
nmpk bahagie..tp x semestinye korg da kawen wlupun smpai 30 taun,korg akan kekal smpai ble2..
(ckp berdasarkan pengalaman...)huhu...
wlu ape pun,sy nk ucapkan congratz kat kwn2 sy yg da mendirikan rumah tangge...
x sgke...sy da msuk ke alam ni....huhu..
ape pun,sy doa kan yg terbaik utk kowg...


hmm....
im thinking...
klu sy ske kat someone,ade x sesape yg sdeh or skt hati ngn sy eh??
ade x yg kcw ble sy ske kat someone??
tkut2 ade org len gak yg ske kat org yg sy ske tu...
hmm...
kdg2, kte kne korbankan prasaan sinri utk kebahagiaan org lain...
x slh kn??


tp ssh ble kte da syg org...
np ni?????????
adoi....
tetbe pk sal prasaan org..
adeh..
sy pun xtau ape yg sy pk skng ni...
nk wat ayt bunge2 x reti...
ni la cr sy luahkan ape sy rs..
tp ape yg sy rs eh??
huhu....

4 comments:

wann said...

sume org ad perasaan...perasaan utk bercinta, prsn utk dicintai, prsn untk berkasih, juga prsn untk dikasihi..ni maluri semulajadi yg da ad dlm diri kte sume..makanya biase la lau ape yg kte suke juga disukai org laen..lau kte xmo dinafikan ap yg kte suke, org laen pn mcm tu jgak..mksudnye kt cni, kte tak boleh nak halang prsn org, sbb kte mmg x layak buat cmtu, ap yg kte blh buat ialah..kte percaye ape yg kte rase..

p/s: when i ve decided, i will do it whatever it takes..simply bcoz i know exactly what i feel..

farhanasumiran said...

tp pa, upa x sian kat org len ke??yg cm berharap??

bibit said...

cinta dan perasaan seseorg xleh dipakse-pakse..
even ko sggp berkorban n bg org yg ko syg ke org yg ko simpati tu,
xsemestinya org yg ko syg tu akn terima pe yg ko wat n akn menyayangi org yg ko smpati tu cam die syg ko..
in the end..
ko akn menyakiti diri ko n org yg ko syg...
think bout it...

bibit said...

ha lupe lak..
btol kate uwann..
kite kene caye ngan ape kite rase..
btol2 uwann..