Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, December 28, 2008

~~28 dIseMbEr 2008~~

..::: ...HeArtS bE3n BroKeN bUt Love StilL aLiVe... :::..

6 comments:

Anonymous said...

u choose this way even there are thousands of people who won't hurt u

Anonymous said...

yunk..
ati t'luke dlm mncari yg tbaek..
tp ble dh jmpe kekasih shidop smati..
b'baloikn luke2 sume tu...

farhanasumiran said...

erm..to both anonymous..thanx 4 ur comment..

Anonymous said...

fana, ko pernah ckp kat aku y aku ingt sampai bile2,, ko kate, syg x semestinye memiliki & memiliki x semestinye menyayangi,,

aku ingt sampai bile2,, i feel like u deserve someone better,, i know who u are,,

dulu ko seorang y sgt manje,, tp sebab si dia bukan jenis mcm tu, ko pun jd keras walaupun hati ko sedih,,

dulu ko kuat merajuk, tapi sekarang ko mcm dlu sebab ko tau kalau ko merajuk, takde orang y akan pujuk ko pun,,

semua tu aku tau sebab aku sgt mengenali insan bername farhana sumiran,,

tabah tau,, kalau ko tetap nk tunggu si dia, jadikan penantian ko tu berbaloi,, sebab aku tau, skali ko terluke, mcm2 y ko akan buat,,

teman y menyayangimu selalu:_-_-_

farhanasumiran said...

ayo..nape rmai sgt yg komen mr anonym ni..huhu..

hmm..ye..aku nah kate sume tu..tp tah..aku pun xtau np aku jd cmni..mayb sbb aku da syg sgt kat die..full stop:::::2 je yg aku leh ckp..btw,thanx so much 4 ur support..i really appreciate it...

Anonymous said...

menyanyagi seseorg tidak semstinya memiliki..kdg 2x pengorbanan tu perlu..tp jgn letakkan harapan yg terlalu tinggi..kita tunjuk n sggp wat ape2x dkt insn yg betol2x kite syg..tp penah ke owg tu hargai..last2x kite yg skit..kadg2x kite perlu jgk fikirkan hal kite,ht n perasan kite..terlalu penat jg hat n perasan owg..bukalah ht untuk insan len..wish u all da best...smg ada insan yang akan hdr 1 hari nanti..dan die mgkin yg terbaik untuk kamu..amain