Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, February 17, 2009

KAPREZA '09

Salam..hye bloggers..Alhamdulillah..sempurna sudah majlis perasmian KAPREZA '09..ushe yg slame ni kte wat,dlm proses pelaksanaan..taniah kepade bonde n hajar..di saat sy post entri ni,program bonde da selesai n program hajar tinggal lagi 1 *pesona za'ba*...

thanx 2 all yg membantu...x kire la ms perancangan,ms pelaksanaan ataupun selepas program..hmm..banyak lg yg aku terpkse tempuh...dari segi kewangan..dari segi pengurusan..n mcm2 lg..huhu

tp xpe..aku sgt2 bersyukur ngn kehadiran org2 yg sudi membantu..

bonde~wlupun program die da lepas,die punye contribution utk kapreza x berenti..thanx byk2..
acap~wlupun program die byk yg dibatalkan,tp die ttp bantu sume program..x kesa la ape pun..die tetap bg komitmen utk battle of the sexes yg skng ni d bwh die..
bibit~wlupun kdg2 geram ngn die yg sgt kalut,tp sy sgt berterima kaseh kat die sbb die x penah knal erti putus ase..
wann~wlupun die ni ske tggl bibit wat keje sorg2 smpai bibit jd gile,tp die sgt byk membantu kat tmpt2 len..die la penunggu setia kat jaksa smpai kul 6 pagi..huhu
kukut~wlupun pada zahirnye die x terlibat sgt ngn kapreza tp die la bersame kami utk pasang bunting n banner smpai kul 5 pagi..thanx byk2 kukut..
lann~die ni sgt blur actly..tp sian sgt kat die sbb die sgt byk berkorban..die yg slame ni x penah tinggal klas sume,tetbe utk kapreza ni,die slalu tggl klas..sori lann...
nasir~sian kat abg sy yg sorg ni..die slalu menjd mangse keadaan..hik2..sian kne drive sorg2 n sume org tdo..wiwiwiwiwiwi~~~
zul~org ni lg la sy sian...byk sgt keje die..tp die sgt bersabar..thanx gak kat die..
my dear~xtau nk ckp thanx camane kat die..die byk sgt tolong sy..die x tdo..die x mkn..die x g klas..sume sbb byk sgt keje utk die..rs bersalah kat die tp xnk ckp direct kat die..xpe la..thanx a lot..n sgt2 sori..

kpd name yg x disebut..nnt sy update..betri laptop da nk abes..huhu..

p/s:btw,smlm junior sy eksiden ms psg bunting..sian kat die...sori klu akk susahkan amir..

0 comments: