Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, February 13, 2009

hurt~~~~

aku akan terus senyap..senyap..dan senyap..
sampai hati ni bengkak..
meletup..n x dpt diselamatkan lg..

aku akan terus terima..terima.. dan terima..
sampai aku jdi pekak..
habis..aku x dga ckp sesape lg..

aku akan terus pendam..pendam..dan pendam..
sampai ht ni da x mampu...
tp menangis sendiri..yg xde sape tau..

kpd yg x puas ht.. truskn..
aku xtau nk wat ape da tok puaskn ht korg..
aku ni manusia biase..
ade ht jugak yg nk dijage..
diam je fana....................................................

6 comments:

kawaii kazuha said...

beb...

kuatkn semangat ehh??

mmg aku xtolong pape sgt dlm program mega ko nih...

even aku pn trkontang-kanting ngn idop aku skang nih..huhuk..

yg sal blog aku tu,aku taw ko mesti bce nye kn??
sowie sgt2 klo kt2 aku dlm tu mnyakitkn hati ko...
mintak maaf lar..

tp papehal pn kte ttp kawan kn??

Ct DJa said...

meh kite tulun jage.. da blajar kung fu ngan bezita ngan goku.. skang nak jd super saiya pompuan no 1. huk huk huk~

-peace no war-

King One Archibald said...

Huhuhu..WhaT's Wrong Dude??
huhu,do u hv any prblm??
Be Strong k!!GAgaga..
Manusia je pown,dorg xder superpower nk kite kn jg2 hati ni...akn wat silap gak..
so gud lux..haha BbbAaaSyaHH..
Berfikiran Positif & Kurgkan Kontroversi..

Anonymous said...

hurt?
awk hurt? nape diorg wat cam2?xpatot...huhuhu..tp kite sbg mnusia kne pk gak, kite ni xpenah hurt kan org lain ke? down kan org lain? atau menjatuhkn org lain?so, kite xleh la nk pk yg kite je yg btol..sometimes kite pun salah..tp xbermakna gak org lain sentiaa btol..yg pasti, hidop kne la tau beza baik n buruk..jgn ikut kata hati tp ikut kata akal..then kite akn senang...

Anonymous said...

akk,,sye tau akk kuat,,akk leh hadapi semue ni,,akk anggap j sesape yg sakitkan hati akk skrg ni,semue manusia biase,,memang manusia ni senang nk salahkan sesame manusia,,sebab manusia x pernah bersyukur dgn ape yg dia dpt,,

akk,,sye tau ape yg akk lalui skrg,,sye tau akk slalu pentingkan 4 program ni berbanding program apresiasi islam dgn kapreza sendiri,,sbb kalau dgn abg nasir n abg wan,akk leh mara camtu je,,tp kalau dgn 4 pengarah dan timbalan pengarah utk 4 lagi program tu,akk sgt2 kena jage hati diorang sebab akk takut akk tersalah cakap dan diorang akan ckp bukan2 pasal akk,,walaupun akk da wat camtu,sye nampak diorang tetap ade yg x puas ht dgn akk..

akk,sye ni ade mate dan telinge,,sye boleh mentafsir,,sepanjang sye ikuti blog akk,akk jarang nk luahkan rase x puas hati akk kat sesape kat dlm blog,,(kecuali kalau x puas hati kat abg danny,,huhuhu,,sori abg danny)

sebab ni la,sye respect akk sebab akk lebih suke pendam daripada akk burukkan orang lain kat dalam blog camane ade sesetengah daripada orang lain buat kat akk,,

xpelah kak,,susah bile orang ade buat salah tp x pernah nk mintak maaf kat kite n asyik carik salah orang lain,,sye tau,akk sgt menghargai persahabatan,,sebab akk selalu nangis sebab kawan,,

bagi sye,akk ramai lagi kawan2 yg sgt sygkan akk,,kalau akk nk tau,ade kawan2 akk yg terase dgn akk sebab akk selalu sgt nangis sebab orang yg x nah nk anggap akk ni kawan diorang,,diorang rase mcm diorang ni x de nilai utk akk,,

tp sye tau,,akk x berniat mcm tu,,cume sebab akk terlalu menghargai persahabatan,,

mcm ni je la,,sye sarankan akk mintak maaf je dekat semua,,if diorang nk maafkan,baguslah,,if diorang x nk pun x pe la,,kadang2,walaupun kite x buat salah,kite mintak maaf x salah kan kak?

panjang pulak sye bebel,,ape pun,sye tetap sokong akk walaupun akk x tau siape sye.......................................................................................

org ngah geram giler babeng said...

manusie mmg susa tuk dipuaskan atinye..
sbb manusie ni xreti besyukur..
susa ade manusie cani..
kite wat ape pon tuk diorg..
tuk puaskan ati diorg..
tp ttp xnak besyukur..
mmgla kite xperfect..
selalu wat slh..
tp as manusie kenela menerime..
cube belaja menerime..
masalahnye..
ramai manusie sekeliling ko yg jenis xmenerime..
kalo ak la nak kate xpuas ati..
mmg bykla..
tp ak phm..
manusie xperfct..
xleh nk wat sume org puas ati..
so terime jela..

so fana..
ko sabo jela ngan manusie jenis ni..
ko wat je ape ko rase betol..
kdg2 ko da tanye sume org n dpt kate sepakat pon ade gak yg xpuas ati..
then msk blog..
pastu kontroversi..
besela tuh..
bosan da tgk..
tanye sume org pon ttp kate wat keputusan sinri..
lantak diorg..
da ko ketue..
ko ade hak n ad kuase..
tgl lagi bbrape mggu pon program nih..

to sape2 yg terase mntk maaf..
kalo korg leh cite sume dlm blog..
ak pon leh gak cite sume..
da lame simpan..

pade sume yg bg komitmen 100% kat program nih..
tq so much..
kpd yg xtau nak besyukur tu,
bwk2 la besyukur..
bwk2la menerime..
xpuas ati ckp dpn2 la weh..
jgn depan ok, blkg cam sial..
sori fana..
temarah dlm nih plak..
geram sgt ngan manusie camni..