Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, February 28, 2009

J:A:K:S:A:K:U....

salam bloggers..hmm..tetbe sy sgt rindu kat jaksa2 sy..gaye cm da 10 taun x jumpe je..huhu..ape pun,kami berjumlah 19 kesemuanye..bile bersame,kami jd kuat..nk wat ape pun x kesa..sbb ktorg tau ktorg ade antare 1 same lain..cume......hmm...

| ni gamba ms kami mule2 jd jaxa..event 1st yg kami kne handle..ade kembara seni..tp dlm gamba ni william ngn dila kazuha xde..huhu..xpe..kte tgk next eh...|


| lpas tu,ktorg kne g english camp kat brisdale hotel..best gle tym nih!!!sgt2 best..xtau nk ckp cmne best die..tp apau,lolo,williamn devi xde tym nih..(x complete lg)..huhu..tym ni gak,mcm2 adiah ktorg dpt..antarenye :

1. best male participant
2. best speech presenter (male)
3. best speech presenter (female)
4. best college radio
5. most outstanding group!!!!!

ms ni,kami mmg xleh nk ditandingi..sbb kami sentiase bersatu n backup antare 1 same lain if ade org ckp pape kat ktorg..ade yg kate kami ni laha..kami bls blik..pedulik la!!ms ni gak antare ktorg ade yg skt (achap n ekin)..ktorg jage antare 1 same lain..ade yg pertikaikn ktorg paki bju same...tp disebabkan ktorg pkai bju same la,korg sume gerun ngn ktorg..kn3??wlu ape pun,ni la kenangan termanis sepnjg sy jd jaksa kpz sesi 2008/2009....(ble igt ms kat brisdale,mst rs nk nangis...T_T)


| seterusnye,kami dibawak ke perhentian island resort utk sesi retreat...yes!!!akhirnye complete gamba kami ber19..hik2..sonok!!kat cni,kami ade mcm2 prasaan..tensen+hepi+best..sume ade..sbb ms ni kami kne bentang proposal projek kami..wlu ape pun,kami sgt seronok sbb kebykn program yg dirancang,telah berjy dilaksanakn.. |

hmm...byk kenangan manis n pahit sepnjg jd jaksa nih..nape sy tulis sal kami secare tetbe??sbb dlm ms 25 hari lg,kami akan meninggalkan jawatan kami nih..sedih..sbb keseronokan yg kami rasai d awl perlantikan kami,da x dirasai skng..mungkin ade yg x kesa..tp ade jugak yg merasakn perubahan ni sgt menyedihkan..ape pun,sy nk cube yg terbaik..dlm ms 25 hari ni,kami akan jd seperti dulu..xde sape leh kcu kami sbb kami ade 19 org sumenye..xde sape leh rosakkn kami sbb kami ade utk 1 same lain..kwn2..bantu aku utk realisasikn impian nih yg mungkin sukar tp x mustahil...aku ykin,korg sume leh jd kn impian ni kenyataan..trime kaseh sbb korg bantu aku utk mencipta kegemilangan dlm kapreza..aku sgt2 hargai sume titik peluh korg..utk dinner,kte cube bantu shy ape yg ptut sbb shy perlukn kte sume...

kpd yg membace..xkire la sape pun..ni la kami..kami yg dibentuk dgn rs syg antare 1 same lain..kami yg dibina atas dasar persahabatan yg erat..kami yg bersatu sbb nk naikkn name kolej..Alhamdulillah..kami berjy..ni la kami..KAMI yg sebenar...

p/s : menangis bercucuran post entri nih..huhu..(T_T)

5 comments:

shaiqin aisyah_Eman said...

T_T..thanks aku banyak belajar..bljar jd kuat lau pun snyer..huhu
gudluck korang semua..

nas_blog said...

nk nangis wase.... huwawawawawa.... windunye...

eliya said...

hrmmm..
yg sudah 2 sudah r..
kekal kan je lah dgn ape yg ade now nh
tahan ckit jerw lagi
after then sumenye akan lepas..

farhanasumiran said...

to ekin...
em..tu la aku ckp..mcm2 kte dpt ms jd jaxa nih..suke ade..duke pun ade..tu yg mengajar kte kn??

to abg nas..
rindu kn???hmm...

to hajar...
pas ape yg penah brlaku ant kte,aku arap x jd lg pasni...rindu gle kat ko..rindu nk g blik aziah pastu ngis2...rindu nk nek moto rempit2 ngn dila..rindu sume tu...

kawaii kazuha said...

rempit ngn aku??

kte nk nek ape plak??

kte nek geghek je la ehh nak??

hik2...