Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, November 3, 2008

yg saye syg

1. MY MUM

Orang yang paling saye syg dlm idup saye…sbb nye??klu mak sy xde, x dpt la sy jumpe org2 lain yang sy syg ni…hehe…org nye easy going..open…n senang nk cite pape pun termasukla klu sy putus cinte…klu sy bengang ngn kwn2 pun, sy cite kat mak walaupun mak x knl diorg tu…mak denga je…hik2…u r my everything mum……..

2. MY FAMILY MEMBERS

Em…byk nye nk letak…overall ade la dalam 20 orang including my siblings, in laws, nieces n nephews. Em…ape nk ckp sal diorg ek…diorg ni sengal…tu je yg leh ckp…sume ade prangai masing2 yang di luar jangkaan…ade yg stail2 bandar n ade gak yg stail2 lek2 je…hehe…xtau ape yg nk disampaikan sbnrnye…tp ape yg pntg, ble sume berkumpul, ade je bnde nk sembang..hik2…luv u all!!!!

3. UPA

Upa??stands 4 abg in Korea…hehe…die ni gemok…sgt gemok…da la x bpe nk tinggi…org kate renek la…hik2…xde la..die ok je…tp x ensem pun!!!hehe…die ni la tempat utk sy lpas kn ape sj yg sy rs…klu sy bengang, die la jd mangse..klu sy sdeh, die la tempat sy nanges…klu sy hepi, die la yg paling truk kne kcu ngn sy…sbb nye??die la yg btol2 phm sy n leh bg sy rs tenang klu nga tensen wlupun kdg2 die ni sengal tahap gile punye…huhu…characteristics yg paling xleh blah, mulut manis tp muke sgt maksum…wawawawawa…upa, jgn mara donseng~~~~

4. BIBIT

Bibit ni name bear2 die yg bf die bg sbnrnye… tp da biase pggl die cmtu…smpai nk pggl name btol die pun da rs pelik…hik2…die ni pun same la cm upa sy td…tp dlm versi pmpuan…die gak slalu jd mangse sy x kire la sy dlm emosi ape skalipun…sbb nye???die rumet sy…bkn tu je…die gak coursemate sy…haha…ari2 gado ngn die…ble ngn die, rs cm budak2 je…sbb ske gado sengal2..kdg2 tu berlari2 ktorg kat floor blik ktorg…mcm floor ni ktorg je yg duduk…wawawawawawa…die ni,ble tym die x gado ngn byby die, die la yg palng comei d alam semesta (bak kate die la..owg len x kate pun)…tp ble die gado, kalah sume raksasa yg ade kat muke bumi ni…ape pun, slmt berjy bibit…thanx 4 evrythg….

5. QURDZ

Atau name lain die adalah kukut…hehe…die ni lg la plik..cmne leh jd antara org terpenting dlm idup sy..dlu ktorg 1 matrix tp xnah knal pun…tp die knal sy sbb sy ni femes kat matrix atau dlm kate lain x brape disukai…haha…jujur je kn…em…cmne leh baik ngn kukut eh…tah la kukut…skng ni ari2 mkn ngn die…klu x mkn ngn die,cm plik je…huhu…sari x msg ngn die pun,cm plik…yg plik nye,ari2 jumpe tp ade je bende yg nk sembang…haha…especially sal abg kesygn die…hik2..jgn mara kukut…btw,sy arap ktorg leh rpt cmni smpai ble2…die ni adk ipa sy sbnrnye…lalalalalalala~~~~

6. DAK GEMOK

Ni name die yg sy save dlm hp sy…np dak gemok??sbb GEMOK=SENGAL+MENYAKITKAN HATI+.........haha..sape eh die ni…alaa….sgan nk ckp…tp die la yg bg choco bear yg kat ats tu…sume tnye cmne sy leh ske kat mamat ni...tp ini soal hati n prasaan...mane leh pkse n mane leh senang2 nk ubah hati org....die aja sy, ‘jgn asek arap org yg syg kte,tp kte cube la utk syg org tu smpai la org tu btol2 syg kte’...die aja sy, ’jgn anggap org yg wat xtau je ats ape yg kte da wat,die x appreciate ape yg kte wat’...huhu...korg phm ke ape yg sy nk smpaikn ni....tp xpe...jnji sy phm...hahaha...die aja sy utk jd tabah...die aja sy jgn asek dga ckp org...die aja sy utk berdikari n jgn terlalu bergantung kat org lain...die aja sy mkne setia yg xnah sy phm pun sblm ni...die aja sy utk x ikut prasaan...die aja sy utk x slalu majuk...die aja sy yg kwn sgt penting dlm idup..(wlupun kdg2 jeles sbb die lg pentingkn kwn...huhu)...die aja sy erti ‘share’...die aja sy yg x semestinye ble bercinte, kte kne jln pegang tgn,kne bg bunge,kne ckp ‘i luv u’ slalu,kne berkepit 24 jam...tp ape yg penting,kte tau ape dlm hati kte...n klu korg nk tau,kte akn lbeh appreciate perkataan ‘i luv u’ 2 klu kte jarang ungkapkan perkataan 2...it is very2 precious ble skali terkeluar dat ‘he luvs me’ like i do luv u...smpai ble2 sy akn igt....thanx syg~~~

7. ONEE (ONI)

Oni a.k.a kakak...oni ni dlm bhs korea...die la kakak sy yg plng kalut skali yg penah sy jumpe...tp yg penting, baik hati...(jgn pasan lebih2 ye oni..)ktorg slalu gado esp wen it comes to who’s faculty is the best...hehe...of kos la fst...xkn la fssk kot...hik2...die sgt berbangge ble lecturer die ckp die ni fotogenik...huhu...abes 1 kampung die kompang sal ni...hakikatnye???nilai la sinri...hik2...ms awl2 ktorg jd jaksa, ktorg x rpt pun...tp tah la...da tertulis takdir yg ktorg saling memerlukan skng ni n ktorg menyimpan rahsie terbesa sal 1 same lain...no matter wat happen,she is my sis in law...haha...die slalu bg nasihat kat sy...n sy akn igt smpai ble2 oni...

8. KAZUHA CHAN

Em....nk ckp cmne eh...dlu ktorg ni cm belangkas...g mane2 pun sesame...wat ape2 pun mst same2...baik ke...jht ke...mmg same2 la...hik2...tp skng ktorg da x rpt cm dlu...wlu ape pun,die ttp antare yg terpenting dlm idup sy...mayb ade hikmah ktorg da x rpt sgt...tp, once sy anggp die ni penting dalam idup sy, slame-lamenye die ni penting dlm idup sy....ktorg x la da x rpt sgt...rpt gak...slalu gak cite2 mslh kat die sume...n die pun kdg2 cite gak mslh2 die kat sy...its the matter of schedule masing2 yang da x same...masing2 da bz ngn hal masing2...pape pun, sy nk mnx maaf kat kazuha...klu sbb sy kte da x rpt cm dlu....huhu...pape pun, ttp syg die ni...

9. JAKSA2

Ktorg ni 19 org adk bradik yg lain warne,lain bangse n lain agame...tp sy syg kat diorg sume...wlupun da byk yg terjadi...yg menyakitkan ht...yang tersakit hati...sume da rs...tp tah la...wlu pun da mcm2 jd, sy ttp syg diorg ni...actly, diorg sume ni la yg byk aja sy erti hidup..kte xleh cpat melatah dlm ape sj hal...i miss them all~~~~rs cm da lame x lpak skali ngn diorg n share everythg....sgt rindu saat2 ktorg kat brisdale...sgt zaman2 kegemilangan jaksa kpz....tp tah la...x mustahil zaman tu akan kembali...just wait n c~~~~~

Secare keseluruhannye, ni la antara org2 yg slalu support sy dlm ape pun yg sy wat...sape2 yg x diincludekan,jgn mara...bkn x igt...igt...jgn risau...rmai lg sbnrnye...tp xpe...nnt2 update la eh..pape pun,hargai lah sape pun yg ade kat sekeliling kte...jgn igt kat yg slalu wat kte hepi je,igt gak kat org2 yg slalu bg mslh kat kte...sbb tanpe org2 yg bg kte mslh,kte xkn blaja ERTI KEHIDUPAN....

3 comments:

wann said...

mulut manis TAPI muke maksum...canee..

miszprodigy said...

kui2... adik ipar????

bibit said...

siyes plg maksum uwan..
huhu..
hei ak comel la..
ko kan amek badi ak..
hehe..