Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, January 25, 2011

27 januari 2011!~

salam bloggers..
esok adalah 27 januari 2011 bersamaan dgn 10 bulan usia pertunangan kami!
weeeeee~
phewh..x sangke da 10 bulan!
gado..baik..nanges..ketawe..
lengkap sume rs sepanjang 10 bulan neh..
dlm ms 3 bulan lg insyaAllah klu dipanjangkan jodoh kami, kami bakal bergelar suami istri..
klu diingat ingat balik, kami tatau ape yg membuatkn kami mengambil keputusan nk kawen awal..
tp, buat pengetahuan sume, ade satu post oleh encik syg yg bertarikh 21 Februari 2010 telah membuatkn hati sy betol2 terbuka nk trime dia dgn sepenuh hati..
(klik kat link utk bc pnuh!)
kat bwh ni print screen ape yg my mr miracle ni post..


sweet kn?
adeh!tp ms ni segan sgt sbb sume org dok perli2!
tp at last, sy tau die iklas..:)
jujurnye bkn senang sy nk amek aty die..
sbb die keras mcm batu konkrit..
tp Alhamdulillah..sy pun x pasti ape yg sy buat..
tp die cair!heeeeee..

dear frens and bloggers,
please pray for our happiness and i really hope that we will be together till death do us part..
doakan jugak persiapan majlis perkahwinan kami tade masalah n berjalan lancar..
jauhkn kami dr sume hasutan syaitan yg boleh menyesatkan dan teguhkanlah iman kami..
thanx byk2 kat sume yg slalu support kami!

dear encik syg,
happy 10th months!
sorry sbb sblm ni slalu lupe anniversary!
huk2..syg kamu kuat2!
sile jage sy baik2 yea..:)

p/s : lg 2 bulan setaun la plak!nk wat cane neh??ngaaaaaaaaa~

signature

6 comments:

.:padie_eyla:. said...

suwiiit.! smoge kekal sampai akhir hayattt! ;p

fatin sulaiman said...

salam.. halamak.. skarang dah kena wedding rain ke geng2 yg 2010 ukm graduate?? wawawa... i'll b praying to both of u.. since danny i pggil adik, so, u pun adik la kot.. mayb adik kecik.. huhu... best of luck! semoga berbahagia hingga nafas yg terakhir... amin~

.....:E.M.I:.... said...

bee...
kawen jgn lupe jemput..huhuh

farhanasumiran said...

padie..
aminnnnn~maseh adk tembam!

ayie..
thnax a lot ye kakak!!
haha~

emi~
yeeeee..
jgn rsau!

ïêmå å¢klê§ said...

tahniah..
semoga kekal sampai ke syurgaa..

suhaili sulaiman said...

Hamagadd jiwangnye danny boy..
c'mon girlfriend,just say YES YES YES!