Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, March 7, 2009

tribute to achap..#19

salam...
hye bloggers..em..sepatutnye,sy post sal ni smlm,..
kelmarin (6 Mac 2009),tinggal lg 19 hari kami jadi jaksa..
so,memandangkan achap adlh jaksa ke19,kelmarin hari tribute utk achap!!!
haha..meh nk cite sket sal die..hik2..



name die Muhammad ashraf amir Abdullah (aka Achap)
die la yg paling mude antare kami..(dob : 27/12/1989)
Die amek course statistik..
die merupakan pengerusi biro hal ehwal luar dan antarabangsa..
pernah memegang 2 projek :
1) Eksplorasi Nusantara ke Sulawesi, Indonesia
2) Bicara Maskulin



Die ni happy go lucky..
Sgt sonok klu nk bercerite ngn die..sbb die ni gud listener..gud advisor??nah,,I don’t think so..hik2..
Die memiliki kumpulan kwn2 yg die sgt syg..(KEPONZA-mksdnye,cr sinrik..hehe)
Ape yg sy dpt tgk dr die,die ni sgt2 menjage hubungan persahabatan…
Em..ikutkn,die ni susa nk gado ngn org..
Wlupun org tu wat die skt ht cmne pun,die ttp ok ngn org tersebut..
Perangai die sgt sengal..(senget+nakal)
Kdg2,ble die xde kat jaksa,rs cm sunyi je bilik tuh…
Ape pun,kwn ngn die meninggalkan byk kenangan..
Kat brisdale,die tetbe skt pale ble ade konsert af..
Siap mintak kunci bilik sy utk berehat..(sbb bilik die xde astro..hak2..achap2..)
Die mmg slalu skt pale..panadol adlh tman setia die..huhu


..:: mr hela dgn ms su.. ::..


..:: ms sambutan hr ry kat kolej..muke die yg kononnye flawless..hak3.. ::..



Pesanan utk achap :
‘Achap..thanx 4 evrythg..ko byk smpn rahsie aku actly..kat ko je la aku leh cite ape je..sbb ko la yg plng rjin nk dga..(iklas ke x??huhu)..aku mnx maaf dr ujung rmbut smpai ujung kaki klu aku ade wat ko terskt ht or aku ade wat sumthg yg ko x ske..wlupun ko x bwk aku g Sulawesi (aisy~~),tp xpe,sume kenangan kte sepnjg jd jaksa nih,aku xkn lupe..aku rs kte ni leh bercerite sbb kte same umo la..hik2..aku nk wish gud luck utk ko..xkire la ape pun yg ko wat..i know u want d best 4 evry single thing u do..thanx sbb slalu bg semangat kat aku ble aku da down n bercuvuran air mate..(xtau bpe kali da aku nanges dpn ko..huhu)..adik,jgn lupe kak chiq eh…..’


1 comments:

acHap d LoNe ranGer said...

fana,,,
ko wat aku sdey ttbe,,
thx 4 da tribute,,
i'll never 4get dat,,

wpon ko mmg ske downkn aku dgn no,,
tp aku ttp redha n tabah seader mgkn,,
huhu~

pas abes jaxa,,
igt taw,,
kte still contact each other,,

thx a lot kak chiq!!!
(dh lame xsbot pkataan nh,, seb bek ko igtkn,,)