Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, January 25, 2009

graduan beretiket 2009

olla bloggers..
its been a long tym since sy post yg dlu...
huhu...xde ms...abes je sume konvoi,trus ke melaka utk program graduan beretiket 2009..
taniah 2 aziah n all her crew!!!
program ni sgt marvellous..
rugi sape yg x g...
sian kat korg yg x g...
hehe...

btw,sori aziah sbb aku dtg lmbt..
n thanx sbb memahami yg aku byk keje...huhuk..
sepnjg kat melaka,byk yg aku blaja..
n byk gak bnde yg da clear..
dlu aku xtau nape la diorg ni mara sgt ngn aku..
n tym kat melaka,aku tau pas sume admit ape yg berlaku..
hmm...

sepnjg kat melaka,aku nmpk sape yg ade ngn aku ms susa n senang..
thanx 2 my temporary rumets..*yayang*aja*k.uda*devi*
korg mmg sewel...hak3...
thanx gak kat my temporary neighbours...
wlu pun korg kne duduk smpai 12 org dlm 1 bilik,korg ttp hepi..hehe
thanx sbb bg aja n dila tumpang mandi..ooopssssss!!!hik2...

sepnjg kat melaka,aku blaja yg kejayaan 1 program ni hasil titk peluh sume..
wlu pun tetbe aku kne jd runner mc,
wlu pun tetbe aja kne jd tukang mekap n usher pentas,
wlu pun dila yayang tetbe kne jd runner protokol,
wlu pun keponza(acap,bundah,mell,zul,shy) tetbe jd pak abu kat pentas tu,
wlu pun danny tetbe je join grup pak abu wlupun die bute seni,
wlu pun tetbe apau duduk kat meje teknikal,
wlu pun sume ni jd,aku seda yg setiap antare kami ni,
nk jd kan satu2 program ni perfect..
ni la kami..
kami yg dididik utk handle program yg outstanding..
bkn sekadar wat program tp cm x wat program pun..
kami yg dididik utk bantu kwn2 spy kwn2 bantu kte blik..
thanx 2 our mantan n memantan jaksa sbb bg kami sume ilmu ni..
kami yg dididk utk sentiase bersame wlu pun tu bkn program kte..
bkn niat nk menyebok tp membantu mereka yg bergelar kp..
yg nk bergerak sms program..
tp terpakse duduk ngn vip sambil memerhatikan siape sbnrnye yg membantu..
kn aziah??

hmm...sepnjg kat melaka,
sy seda kekuatan setiap jaksa yg sy ade..
sy arap,korg dpt bg komitmen yg same utk kapreza nnt...
dibantu ngn kekuatan kwn2 kte yg bkn jaksa,
kte mampu buat...
insyaAllah..

p/s : to kukut.taniah..program ko da abes..igt,setiap ape yg da jd,utk kebaikan kte sume...

6 comments:

NahWaL said...

go JAKSA!(it seems like all i do is whop and cheer!haha)..

U guys can do it..

abaikan pertelingkahan..keje is keje..but have fun bila buat keje..baru puas, ye dak??

hu..tak sabar nak tgk kapreza..

Nurul Hajar said...

GO GO JAKSA..nawal, jgn lupe ajak aku g kapreza..huhu..aku nk memeriahkan suasana gak:)

HaziratulQuds said...

mok!!
thanx sbb tolong ktorg jayakan program niw..

utk jaxa2,
thanx a lotz,
x pasal2 plak korunk yg bnyk kne handle tok majlis penutup 2..
huhu

klu korunk xd, myb x sempurna program niw..
n bnyk cacat celanyer..
tqsm..

same2 kter tgk program niw dlm
REMAJA TV3 AHAD 7 p.m

ayu aziz said...
This comment has been removed by the author.
oyen said...

congrats U ols!!!

vogidevas programnyer...

hihik!

go team JAKSA and friends!

:)

kawaii kazuha said...

waaahhh~~

asyik2 jd runner jer!!

laki aku plak teknikel je mnjang..

tp asenye tu je keje yg seswai ngn ktowg... x pun yg plg ktowg reti wat!!

hak3...

tp thniah la kt sume ajk n most of all MTs program graduan beretiket.

good job!!